سریال مشاور؛ مشاوری برای بعد از مردن

سریال مشاور؛ مشاوری برای بعد از مردن

نویسنده: مهدی صالحی

سریال مشاور که در ژانر کمدی سیاه، درام، معمایی و هیجان‌انگیز همراه با کمی ترس و دلهره محصول کشور آمریکا به کارگردانی مشترک دانیل آتیاس، شارلوت براندستروم، الکسیس اوستراندر، مت شکمن و کارین کوساما است.

کاملاً مشخص است هر کس از جلوی در رد شده گفتند بیا داخل کارگردانی کن. فکر کنم پول کارگردان‌ها را ندادند که ول کردند رفتند وگرنه هشت قسمت سریال که این همه کارگردان نمی‌خواهد.

این فیلم توسط تونی باگالوپ بر اساس رمانی با همین نام نوشته بنتلی لیتل به رشته تحریر درآمده است.

سریال با بازی کریستف والتس در نقش رگوس پاتوف به‌عنوان مشاور، نات وولف در نقش کریگ هورنای و بریتنی اوگریدی در نقش الین همین در سال ۲۰۲۳ توسط شرکت «آمازون پرایم ویدیو» در هشت قسمت تولید و منتشر شده است.

سریال مشاور، داستان یک شرکت تولیدکننده بازی‌های رایانه‌ای است که توسط یک جوان مدیریت می‌شود.

در یکی از روزها که دانش آموزان برای بازدید علمی به این شرکت رفته بودند رئیس شرکت توسط یکی از بچه‌ها کشته می‌شود و روز بعد مشاور رئیس از درب وارد می‌شود و یک راست به اتاق رئیس می‌رود و همان‌جا بساطش را پهن می‌کند.

هرچه دیگران به او می‌گویند که شرکت بلا صاحب و بلا وارث است، او اهمیتی نمی‌دهد و کار خودش را بر اساس قراردادی که بین او و مدیریت شرکت است، انجام می‌دهد.

در این قرارداد آمده است آغاز قرارداد با مرگ مدیرعامل شروع می‌شود.

در سریال مشاور از ژانر کمدی سیاه به‌خوبی استفاده شده است و نویسنده و کارگردان‌ها توانسته‌اند با بهره‌گیری از این مؤلفه لحظات شادی را برای بیننده ایجاد نمایند تا سریال از حالت یک سریال جنایی خارج شود.

البته در کل سریال پلیس و کارآگاهان به دلیل دستگیری فرد آدم‌کش حضور ندارند و در هیچ صحنه دیگری هم نمی‌آیند که این جای تعجب دارد چون حداقل در چند صحنه به حضور پلیس جهت پیش بردن داستان و دادن هیجان بیشتر نیاز است.

سریال در برخی قسمت‌ها دارای ریتمی کند و در برخی مواقع با ریتمی بسیار تند آن‌چنان‌که باید چند بار با دور آهسته و در بخش‌هایی با ویدیو چک یا همان وی‌ای آر دید تا متوجه داستان شد.

از نظر کمدی و خلق صحنه‌های خنده‌دار سریال توانسته از هر دو حالت کمدی کلامی و کمدی موقعیت به‌خوبی بهره ببرد.

سریال با یک سری مجهولات بدون جواب همراه است که به گیج شدن بیننده می‌انجامد.

البته این روال کار سریال‌های هشت قسمتی و اکثر مینی سریال‌هاست که بیننده را با دادن اطلاعات بیخودی همراه خود می‌کنند تا بیننده نتواند انتهای داستان را حدس بزند و به‌یک‌باره در آخر داستان شگفت‌زده شود که این تکنیک تا آنجا که به اصل داستان ضربه نزند خوب است.

ولی زیاد شدن آن باعث خستگی و بی‌خیال شدن مخاطب از دیدن ادامه داستان می‌شود در این سریال متأسفانه داستان‌های حواشی زیاد است.

ولی تنها خوبی آن‌ها این است که سریع رد می‌شوند آن‌چنان‌که متوجه حضور آن‌ها نمی‌شوید.

در مجموع سریال مشاور را می‌توان سریالی متوسط البته با کمی شیب به بالا در نظر گرفت که ارزش دیدن دارد.

این سریال را می‌توانید از فیلیمو یا نماوا تماشا کنید.

پایان

برای مطالعه نقد و بررسی سایر فیلم‌های کمدی اینجا کلیک کنید.

لینک کوتاه مطلب : http://dtnz.ir/?p=317872
نظر بدون فحش شما چیست؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.