کتاب ساسات و زندگی که اطراف ما جریان دارد

کتاب ساسات و زندگی که اطراف ما جریان دارد

نویسنده: سارا ملاعباسی

بسیاری از ما، آدم‌هایی را در زندگی می‌شناسیم که برایمان مهم هستند یا اتفاقاتی در زندگی‌مان افتاده که نمی‌توانیم فراموش‌شان کنیم.

هر کدام از آنها تاثیری در زندگی ما گذاشته‌اند که می‌توانیم با جزئیات برای دیگران تعریف‌شان کنیم و فرقی هم ندارد این خاطرات در کودکی اتفاق افتاده باشد یا در بزرگسالی.

کتاب ساسات به نویسندگی رضا ساکی روایت بعضی از خاطرات شخصی اوست که با زبانی متفاوت و صمیمی بیان می‌شود.

خاطراتی که هر کدام موضوع خاص خودشان را دارند و با اینکه به هم پیوسته نیستند، می‌توان یک فضای کلی از آن بدست آورد.

«ساسات» پر از آدم‌هایی است که مشابه آنها را در زندگی‌مان دیده‌ایم و داستان‌هایی که با زبان شیرین تعریف شده‌اند و مخاطب را به حال و هوای دهه شصت و هفتاد و گاهی فضای شهری مدرن می‌برد.

نوع روایت این خاطرات سبب شده است که خواننده صمیمیت و نزدیکی بیشتری با آدم‌ها و داستان‌های کتاب حس کند و آن را زمین نگذارد.

آن چه که در کتاب ساسات باعث خندیدن خواننده می‌شود، در مرحله اول نوع روایت و بعد اغراق‌هایی است که گاهی در موقعیت‌های مختلف پیش می‌آید و ذهن نویسنده به آن پر و بال می‌دهد.

چون موقعیت‌ها و گفت‌وگو به شکلی هستند که مخاطب مشابهش را در اطرافش دیده و کمی اغراق می‌تواند آن را خنده‌دار کند. تا جایی که مرز واقعیت با داستان اصلی کمرنگ شده و خواننده به خوبی آن را درک می‌کند.

چنین شیوه‌ای ساعاتی شیرین را برای مخاطب رقم می‌زند که خود را در میان داستان پیدا می‌کند و نمی‌تواند آن را نیمه‌کاره رها کند.

گفتنی است «ساسات» که عنوان یکی از داستان‌های کتاب هم است، با توصیف‌هایی منحصر به خود خاطرات گذشته‌ای را تعریف می‌کند که همه‌مان آن را می‌فهمیم و می‌توانیم شخصیت‌هایش را لمس کنیم.

کتابی که باید هر از گاهی سراغش برویم تا به یاد بیاوریم زندگی همین است. مثل یکی از جملات کتاب که اینطور نوشته شده است: «پدر در آن عکس امیدوار نیست، اما راضی است. همه‌ قصه‌ زندگی همین است.»

این کتاب را می‌توانید به صورت الکترونیکی از این لینک تهیه کنید.

پایان

برای مطالعه معرفی سایر کتاب‌ها اینجا کلیک کنید.

لینک کوتاه مطلب : http://dtnz.ir/?p=317809
نظر بدون فحش شما چیست؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.