چطور فرزند مستقلی داشته باشیم؟

به مناسبت روز جهانی سلامت روان نوجوانان

چطور فرزند مستقلی داشته باشیم؟

نویسنده: الهه ایزدی

اگر دوست دارید بدانید که یک فرزند چطور مستقل می‌شود و والدین چه کارهایی باید انجام دهند تا حس استقلال‌طلبی نوجوانشان را پرورش دهند، متن زیر را بخوانید.

چطور فرزند مستقلی داشته باشیم؟

۱- بی‌هوا وارد اتاقش شوید. چه معنی دارد که یک نوجوان حریم خصوصی داشته باشد؟! در زدن و اجازه گرفتن و این قرتی‌بازی‌ها برای فیلم‌هاست. تا می‌توانید او را با ورودتان به اتاق غافلگیر کنید تا ابهت خودتان را ثابت کنید.

۲- وقتی که نیست، وسایل اتاقش را بردارید یا جابه‌جا کنید. اگر اعتراض کرد با او برخورد فیزیکی کنید یا اگر خیلی دل‌رحم هستید، پولی که بابت آن وسایل خرج کرده‌اید را مثل چماق توی سرش بکوبید تا بفهمد که رئیس چه کسی است.

۳- نظرات و علایقتان را به او تحمیل کنید. شما تعیین کنید که به چه کلاس هنری یا ورزشی برود. به حرف روان‌شناسان که روش‌های جدید تربیتی را تبلیغ می‌کنند گوش نکنید. روش‌های تربیتی قدیم امتحان خودشان را پس داده‌اند. به سنت‌ها وفادار باشید.

اگر نوجوانتان خواست نظرش را بگوید یا اصرار داشت که در یک کلاس ورزشی یا هنری خاص ثبت‌نام کند، او را به سبک صد سال پیش، فلک کنید و با ترکه از خجالت کف پاهایش دربیایید.

۴- همیشه او را مستقیما کنترل کنید. تا جایی که جا دارد به او سخت بگیرید و محدودش کنید. هیچ ارزشی برایش قائل نشوید. برای حرف‌هایش شنبلیله هم خُرد نکنید!

۵- دفتر خاطراتش را بی‌اجازه بردارید و بخوانید. هر قسمتی را که دوست نداشتید پاره کنید و برگه‌اش را از دفتر بکنید. حتی می‌توانید نوشته‌ها را خط‌خطی کنید تا قابل خواندن نباشد.

۶- رشته تحصیلی‌ و شغل آینده‌اش را خودتان انتخاب کنید. از او برای عملی‌کردن آرزوهای بربادرفته خود استفاده کنید. اگر به موسیقی علاقه دارد ولی شما دوست دارید که مهندس شود، تمام دستگاه‌های پخش‌صوت خانه را نابود کنید.

۷- به جای او تصمیم بگیرید. مدل موها و لباس‌هایش با سلیقه شما باشد، ولی گاهی از همان‌ها هم ایراد بگیرید. سعی کنید گیرهای الکی بدهید.

یک‌بار بگویید لباسش تنگ است و دفعه بعد که همان را پوشید بگویید که خیلی قشنگ است! همیشه بر سر دوراهی نگهش دارید تا تکلیفش را نداند و نتواند تصمیم بگیرد.

۸- اگر خواستید جایی بروید و گفت که نمی‌آید، به زور متوسل شوید. اگر خودتان به او زور نگویید، دیگران به او زور می‌گویند! پس پیش‌دستی کنید. از نفوذ سخن و قدرت بدن استفاده کنید و او را با خودتان ببرید.

اگر خواست برای نیامدنش دلیل بیاورد، گوش‌هایتان را بگیرید. البته چون دست‌های او را گرفته‌اید، دیگر نمی‌توانید گوش‌هایتان را بگیرید. پس از قبل یک گوش‌گیر تهیه کرده و داخل گوشتان بگذارید که حرف‌هایش را نشنوید.

۹- از پول‌ توجیبی به عنوان اهرم فشار استفاده کنید. هر وقت مطابق میلتان رفتار نکرد، اهرم را فشار دهید!

۱۰- در هیچ کاری از او نظر نخواهید. جوری رفتار کنید که حس کند با شلغم فرقی ندارد. اگر به نوجوان‌ها میدان بدهید، کوچه و خیابان اصلی را هم از شما می‌خواهند!

۱۱- گوشی موبایل مسواک نیست که وسیله شخصی باشد. حداقل روزی یکبار موبایلش را چک کنید. هر پیامی را که خوشتان نیامد پاک کنید و اگر دلتان خواست فرستنده را بلاک کنید.

امیدواریم با استفاده از روش‌های بالا، بعد از این بتوانید استقلال نوجوانتان را به رسمیت بشناسید!

پایان

برای مطالعه سایر مطالب اینجا کلیک کنید.

لینک کوتاه مطلب : http://dtnz.ir/?p=317535
نظر بدون فحش شما چیست؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.