دگرخند ۱۶۷ با استقبال چشمگیر مخاطبان برگزار شد

در دگرخند ۱۶۷ طنازان و گویندگان رادیو به حوزه هنری آمدند

روز شنبه ۷ خرداد ماه ۱۴۰۱جمعی از طنازان و گویندگان رادیو به حوزه هنری آمدند و از طنز رادیویی و باید و نبایدهای آن در برنامه دگرخند ۱۶۷ گفتند. در طول این برنامه از علاقمندان گویندگی و طنز تست گرفتند و نقدشان کردند. البته قول دادند این شکل برنامه ها در آینده نیز برگزار شود.

به گزارش روابط عمومی حوزه هنری، روز گذشته جمعی از طنازان و گویندگان رادیو به حوزه هنری آمدند و از طنز رادیویی و بایدها و نبایدهای آن در برنامه دگرخند ۱۶۷ گفتند. در طول این برنامه از علاقمندان گویندگی و طنز تست گرفتند و نقدشان کردند. البته قول دادند این شکل برنامه‌ها در آینده نیز برگزار شود. گفتند که نباید گویندگی را با صدا سازی اشتباه گرفت زیرا مخاطب می فهمد و برایش جالب نیست. همچنین لحن صدا را در گویندگی رادیو بسیار مهم دانستند و به علاقمندان گفتند چون مخاطب در رادیو چهره شما نمی بیند باید با لحن مناسب متن را بخوانید.

حمیدرضا افتخاری مدیر شبکه رادیویی صبا با حضور در این برنامه با اشاره به موفقیت شبکه رادیویی صبا گفت: اگر مخاطب داریم برای این است که کارمان را خوب انجام دادیم.

وی مولف بودن را در رادیو بسیار با اهمیت دانست و گفت: بین مجری و گوینده تفاوت وجود دارد، گوینده بیشتر به صدای خوش و زیبا نیازمند است اما مجری فردی است که برنامه را تولید می کند و دست به قلم است. اگر مجری صدایش خوب باشد، خیلی بهتر است اما باید بتواند یک برنامه را بگرداند.

افتخاری در بخشی دیگر از سخنانش افزود: وجود فراز و نشیب در لحن گوینده هنگام خواندن متن بسیار ضروری است، زیرا باید بتواند با مخاطب ارتباط برقرار کند. گوینده اگر صدا سازی کند و صدای خودش را نداشته باشد مخاطب متوجه می شود و خوشش نمی آید.

افتخاری گفت هرکسی یک میزان صدا دارد، فردی ممکن است شش دانگ و فردی دیگر ممکن است نیم دانگ صدا داشته باشد؛ گوینده باید از همین ظرفیت حنجره، مخاطب را جذب کند و نیاز به صداسازی وجود ندارد.

افتخاری به کار بردن درست از زبان فارسی را در گویندگی و حتی فضای مجازی را بسیار مهم برشمرد و گفت: ما هم اکنون متونی را مطالعه می‌کنیم که مربوط به هزار سال قبل است، زیرا در آن موقع از دستور زبان فارسی درست بهره گرفته شده که ما اکنون می توانیم از آن بهره ببریم.

مدیر شبکه رادیویی صبا با اشاره به اینکه این شبکه رادیویی قصد دارد از محتوای تولیدی مخاطبان برای تولید یک برنامه طنز استفاده کند، گفت: علاقه‌مندان می‌توانند با ثبت نام در سامانه هدهد متن ها و صدای خود را در اختیار ما بگذارند تا برای تولید یک برنامه طنز از آن بهره ببرید.

مهبد قناعت پیشه، گوینده بازیگر و صداپیشه در این برنامه به علاقمندان حوزه گویندگی گفت: نباید تنها تأکیدتان بر صدا باشد، باید طنز و بامزگی خودتان را نیز در هنگام گویندگی داشته باشید.

وی ادای درست و کامل کلمات را در هنگام گویندگی مهم دانست و گفت: کلمات باید واضح شمرده بیان شود تا مخاطب با آن ارتباط برقرار کند.

وی با بیان اینکه بخشی از صدای خوب از ژن است، گفت: آنچه مهم است این است که این صدا پرورش پیدا کند و آموزش های لازم برای اجرا دیده شود.

همچنین مهدی استاد احمد نویسنده طنزپرداز و تهیه کننده با اشاره به تفاوت نوشتن متن برای مطبوعات و رادیو گفت: در متنی که که برای مطبوعات نگارش می شود مخاطب را چشم و متنی که برای که برای رادیو نوشته می شود مخاطب باید را گوش تصور کرد.

پایان

لینک کوتاه مطلب : http://dtnz.ir/?p=315761
نظر بدون فحش شما چیست؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.