روش‌های سرمایه گذاری بر روی بربری

  1. روش‌های سرمایه گذاری بر روی بربری

نویسنده: مهدی صالحی

این مطلب نه در مورد پدر، نه عمو، نه عمه، نه خاله، نه دایی، نه بقال سرکوچه و هر شخص دیگری است. این در مورد خودم است از زمانی که پدر شدم.

این تجربه من برای رسیدن به یک درآمد هنگفت است از ول خرجی نکردن که به رایگان در اختیار شما می‌گذارم.

یک سرمایه گذاری بی نظیر و بلند مدت بر روی نان بربری.

بله در این کشور بر روی هر چیزی می‌شود سرمایه گذاری کرد حتی نان بربری. حتما برایتان سوال شده چگونه ؟خ

وب اولش برای خودم هم سوال بود. ولی بعد از کلی شب خوابی و روز بیداری به نتیجه منطقی رسیدم که می‌شود بر اساس بازارهای مختلف بر روی آن سرمایه گذاری کرد که بعضی‌ها جواب داد و بعضی هم نه در ادامه به تفکیک بازار این را عرض می‌کنم.

اگر بخواهیم بر اساس بازار طلا و فلزات گرانبها عمل کنیم به این شکل است که طلا فروشان تعداد سکه‌ها و مقدار طلاهایشان از یک حدی کمتر نیست. یعنی یک کف برای خود در نظر می‌گیرند.

ما هم همین کار را کردیم. یعنی نگاه می‌کردیم اگر تعداد نان‌های بربری در فریز از ۴ عدد کمتر بود حتما کسری آن را جبران می‌کردیم. حتی اگر به اندازه یک نصف نان بود.

البته به این نکته هم توجه ویژه داشتیم که بر اساس علم حسابداری که می‌گوید اولین صادره از اولین وارده. یعنی ابتدا همان نان قدیمی‌تر مصرف شود بعد نان جدیدتر کار می‌کردیم.

خوب این روش خوب بود ولی همیشه نان مانده می‌خوردیم که پس از چند ماه توسط یکی از قدرتمندان خانه، همسرم پس از تهدید مورد بازنگری اساسی قرار گرفت.

حالت دوم بر اساس بازارهای مالی داخلی بود. به این نحو که نان بر اساس قیمت تقسیم بندی می‌شد نه مطلوبیت.

مثلاً اگر نان در میدان انقلاب بدون کنجد از نان در میدان فردوسی با کنجد ۷% ارزان‌تر بود، قطعاً از میدان فردوسی تهیه می‌شد. ولی از آنجا که هزینه حمل و نقل و پول بنزین هم ملاک است و تأثیر مستقیمی بر قیمت نان و قیمت تمام کالاها می‌گذارد پس باید پیاده طی طریق می‌کردیم که برای سلامتی خوب بود ولی چند ایراد داشت:

۱- زمان: اگر برای صبحانه نان می‌خواستیم قطعاً برای ناهار می‌رسیدیم، ۲- عدم حمایت صنف ارتجاعی: زمانی که به خانه می‌رسیدم نان حالت ارتجاعی و لاستیکی پیدا می‌کرد به نحوی که می‌توان از آن در صنایع مختلف استفاده کرد ولی برای خوردن چندان مطلوب نیست. به همین خاطر به سراغ صنوف مرتبط با لاستیک رفتیم ولی نتوانستیم به توافق عملی برسیم پس این هم توسط خودم وتو شد.

حالت سوم توجه به کیفیت و قیمت بر اساس بازار سهام جهانی فارکس به این ترتیب که تعداد نان کمتر ولی از نانوایی نزدیک‌تر که کیفیت و قیمت در رده دوم بود.

این روش تا آنجا که همه نانوایی‌ها نان ساده بدون اندک کنجد داشتند جواب می‌داد. ولی به محض ورود نانوایی‌ها به فاز کنجد پاشی و بالا رفتن قیمت آن از حد فوب خلیج فارس مطلوبیت خود را از دست داد.

چون تعداد کنجد‌ها در نان‌های مختلف متفاوت بود یک نان ۱۳۱ کنجد داشت و نان دیگر ۲۰۶ کنجد. خوب اختلاف این تعداد کنجد باید در قیمت نان تأثیر گذار باشد و از طرفی میزان چسب نانی که بر روی نان‌های بربری می‌مالند (منظورم همان ماده‌ای است که بر روی خمیر می‌مالند) به دلیل واردات جنس بی کیفیت از چین آن چسبندگی لازم را نداشت و تعدادی از کنجدها می‌ریخت در نتیجه این پروژه هم به شکست انجامید.

از همین رو چند وقتی است که به نان تافتون روی آورده ایم و داریم بر روی این مدل از نان تحقیقات ویژه‌ای جهت انجام انواع سرمایه گذاری می‌کنیم که به محض حصول نتیجه آن را در اختیار شما قرار خواهیم داد.

پایان

برای مطالعه سایر مطالب اینجا کلیک کنید.

لینک کوتاه مطلب : http://dtnz.ir/?p=320695
نظر بدون فحش شما چیست؟

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.